twittervista al secretari general de @metgescatalunya, Francesc Duch

El perfil oficial de Metges de Catalunya (MC) a twitter ha arribat als 1.500 seguidors. Des de MC ens sentim molt satisfets de poder compartir la nostra activitat i les nostres reflexions amb tota la comunitat tuitaire. I, per descomptat, escoltar el que aquesta ens vol dir. Apropar al conjunt de la societat les preocupacions dels metges vers la seva professió i vers la sanitat en general, ha estat i és el motiu principal de la nostra presència a la xarxa.

Si el sentit de les xarxes socials és la participació i la conversa, volem dur aquesta participació un pas més enllà. Per aquest motiu, oferim a tots els nostres seguidors la possibilitat d’entrevistar el secretari general de MC a través de twitter. El dimarts 30 d’octubre, a partir de les 17.00 hores, Francesc Duch participarà en una twittervista per respondre en directe a  les preguntes que els usuaris li vulguin plantejar al respecte dels principals temes que afecten la sanitat catalana: crisi, retallades, formació, present i futur de la professió mèdica, etc.

Si voleu participar, envieu les vostres preguntes a @metgescatalunya. Podreu seguir el fil de l’entrevista amb l’etiqueta #twittervistaMC.

Us hi esperem!

Deixa un comentari