MC manté la representació a l’Hospital de l’Esperit Sant

Metges de Catalunya (MC) ha assolit 4 delegats en les eleccions sindicals celebrades aquest dimecres a la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) de Santa Coloma de Gramanet.

El sindicat mèdic ha augmentat un 10% el nombre de vots aconseguits respecte a les eleccions anteriors i mantindrà la seva representació al comitè d’empresa durant els propers quatre anys.

Les eleccions han tingut una participació del 78% dels treballadors i MC ha estat la segona força més votada amb un total de 115 vots.

MC agraeix als facultatius de la FHES la confiança dipositada en el sindicat. Aquest suport és fonamental per continuar defensant els interessos dels professionals mèdics amb intensitat i determinació.

Al capdavant dels objectius de la nostra acció sindical hi continuarà la defensa dels drets laborals, professionals i socials dels metges, com no pot ser d’altra manera.

Si voleu que la informació sobre les eleccions sindicals del vostre centre de treball sigui recollida per ‘Sindical al dia’, envieu-nos les dades sobre els resultats aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s