Denuncia a Sant Pau per estafa i malversació

Carme Pérez, delegada de Metges de Catalunya (MC) a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha pres la iniciativa i, a títol personal, ha portat als tribunals a la cúpula del centre hospitalari per un pressumpte delicte d’estafa i malversació de fons.

Pérez és radiòloga i treballa a Sant Pau des de 1979. A més de facultativa també és llicenciada en dret. En la seva denúncia ha presentat proves documentals que podrien inculpar els gestors de l’hospital per irregularitats en el pagament de factures, sous i indemnitzacions als propis gestors i als patrons de la fundació del centre. Aixi mateix, la demanda revela l’adjudicació de contractes públics il·lícits per un hospital de finançament exclusivament públic.

La denuncia de Carme Pérez ha provocat un considerable impacte entre els professionals i també a l’opinió pública, gràcies a l’àmplia cobertura que el diari El País està fent del cas.

MC felicita a la seva delegada per la seva valentia i determinació per desvetllar el que podria significar un nou cas de corrupció en la gestió de la sanitat pública catalana.

 

Un pensament a “Denuncia a Sant Pau per estafa i malversació

Deixa un comentari