Estrenem any, estrenem bloc

bloc MCDesprés del terrabastall que ha suposat el 2011 per a la sanitat catalana, comencem un nou any sense perdre gens de força, ans al contrari. Estem convençuts que la defensa del nostre model sanitari i la confiança en els professionals que el sustenten, són la garantia de la sostenibilitat que des de fora tan sovint es posa en dubte.  Per aquest motiu, amb l’arribada del 2012, obrim una nova finestra per l’expressió del sentir dels metges.

La Secretaria d’Acció Sindical de Metges de Catalunya (MC) inaugura aquest bloc amb un doble objectiu: explicar amb detall el dia a dia de l’acció sindical de l’organització i recollir les inquietuds i les opinions dels facultatius. Volem que aquest sigui un espai obert a la participació. Volem que ens dieu què penseu, que ens expliqueu què passa als vostres centres de treball i al vostre territori per compartir-ho amb els altres. D’aquesta manera, entre tots i totes, actuarem de forma unida i efectiva per el benefici del col•lectiu.

El web 2.0 i les xarxes socials són uns intruments fantàstics que ens permeten compartir opinions, experiències i, el més important, interactuar. Des de MC volem aprofitar la potència d’aquestes plataformes per construir una nova forma de fer sindicalisme: un sindicalisme modern, participatiu, proactiu, flexible, creatiu, obert i transparent. I per aconseguir-ho comptem amb tots vosaltres.

Sigueu benvinguts i benvingudes. Comencem!

11 pensaments a “Estrenem any, estrenem bloc

 1. Primer de tot felicitats per posar en marxa el blog. Vénen temps que no sembla que hagin de ser tranquils i planers, de manera que disposar d’aquesta nova finestra com a punt de relació i comunicació serà molt útil. Endavant i força.

 2. Bona pensada, pot ser una eina molt útil per saber que esta passant a cada centre. Ara que diuen que hi haurà tans canvis, ens convé estar al dia.

 3. De acuerdo con vosotros , asi sabremos que pasa en cada sitio, dentro de todo este desconceirto constante

 4. Bon dia a tothom !!!
  Esperem que ens ajudi a estar a tots nosaltres mes al dia de les “coses” que ens afecten…i poder veure amb mes rapidesa tot el que pasa…
  Endavant!!!

 5. Felicidades por esta idea que puede ser una buena herramienta de comunicación para todos, y que facilitará el conocimiento de los problemas que nos afectan a todos pero que recibimos por separado. Espero que los delegados seamos los primeros en utilizar esta vía y se extienda a los afiliados.

 6. Felicitacion pel bloc
  i per començar informar-vos que a Barcelona ciutat s’ha decidit de forma unilateral per part de l’ICs procedir al tancament del servei de reforç d’atenció dimiciliària fruit de l’acord de desconvocatòria de vaga entre Metges de Catalunya i l’ICS a l’any 2008 sense haver -ho comunicat amb el temps preceptiu i sense cap reunió previa ni justificació documentada de l’activiat del servei. Malgrat una reunió d’urgència sol.licitada per part del sindicat la gerencia es mantá en la decissió pressa.
  us agrairia la difussió d’aquest succés.

  Sofia Maseda

Deixa un comentari