18 de gener: Sortim a defensar els Serveis Públics!

Mani Sant JaumeLes principals organitzacions sindicals representants dels treballadors i treballadores dels serveis públics han convocat una manifestació unitària contra l’enèsima retallada del Govern, el proper dimecres 18 de gener, a les 17:30 hores, a la Plaça de Sant Jaume.

Metges de Catalunya (MC) s’adhereix a la convocatòria i demana a tots els seus afiliats i delegats sindicals que s’afegeixin als mestres, bombers, policies, funcionaris de justícia i administració, etc., que mostraran el seu rebuig a les mesures que redueixen els recursos, el personal i, en conseqüència, la qualitat dels serveis públics.

La marxa partirà del Palau de la Generalitat i arribarà fins al Parlament, on s’estarà tramitant la Llei de pressupostos per al 2012 que inclou una nova rebaixa de sou, la suspensió del Fons d’Acció Social (FAS) o la cancel•lació de l’aportació al pla de pensions, entre altres mesures.

VINE, DEFENSA I REIVINDICA:

  • Els llocs de treball
  • Els drets socials
  • La dignitat professional
  • La qualitat dels Serveis Públics

mapaManifestació Plaça de Sant Jaume – Parlament
Dia: Dimecres 18 de gener
Punt de partida: Plaça de Sant Jaume, Barcelona
Hora: 17.30

2 pensaments a “18 de gener: Sortim a defensar els Serveis Públics!

  1. Cadascu anira a la mani pel seu compte o delegats-afiliats-simpatitzants de MC quedarem en algun lloc previament per anar plegats?

Deixa un comentari