70.000 NO a les retallades

signaturesMetges de Catalunya (MC) va lliurar ahir al registre del Parlament 69.954 signatures de pacients i facultatius contra les retallades sanitàries, recollides pels delegats i afiliats del sindicat des del juny passat.

El lliurament de les signatures coincideix amb el debat d’aprovació dels pressupostos de 2012. En un comunicat dirigit als grups parlamentaris, MC reclama “responsabilitat” als representants polítics perquè deixin de retallar recursos sanitaris que mermen la qualitat assistencial. El sindicat exigeix que s’anteposin els drets dels pacients i es respecti l’autonomia de decisions dels facultatius.

En aquest sentit, MC alerta del risc que la sanitat pública catalana esdevingui un model “low cost” que no garanteixi l’equitat, l’eficàcia i la qualitat del sistema, i que forci els metges a marxar fora de Catalunya.

MC agraeix la tasca realitzada pels delegats i els afiliats durant la recollida de signatures i els anima a continuar actuant en defensa de la sanitat pública i de la professió mèdica.

Vegeu imatges

2 pensaments a “70.000 NO a les retallades

  1. Necessitem que allò que pensem sobre les retallades estigui dir i escenificat: NO VOLEM MES RETALLADES SANITÀRIES NI EN EDUCACIÓ NI EN SERVEIS SOCIALS.

  2. Actualment, crec que encara n’aconseguiriem moltes més ja que la situació que s’havia previst es va complint dia a dia! Abans havíem d’explicar als pacients els que arribaria, ara només caldria demanar-los que mostressin el seu malestar signant!

Deixa un comentari